Hallo lieve shopper, leuk dat je komt winkelen hier! Ik ben Puk, moeder van drie kinderen in basisschool en middelbare school leeftijd. Begin 2020 is het idee voor de webwinkel met vooral vrolijke kaartjes ontstaan, uiteindelijk is dit Liefs van Puk geworden. Deze naam is veel persoonlijker. Maar past ook meer bij het sturen en ondertekenen van de kaartjes en natuurlijk bij alle lieve en vrolijke kadootjes die in de webwinkel te koop zijn. Al het liefs en vrolijks in de webwinkel is zorgvuldig door mij uitgezocht. Ik kies de ontwerpen en spulletjes die ik ook graag zelf gebruik of zou willen kopen.

Je vind hier met name lieve, vrolijke, kleurrijke maar ook zwart/wit artikelen, zoals kaartjes, schrijfwaren, kadootjes, inpakmaterialen en nog veel meer! De webwinkel run ik alleen, je zal dus persoonlijk contact met mij hebben als het om je bestelling gaat. Iedere order wordt met plezier ingepakt en krijgt weer een persoonlijk tintje.

Wil je me beter leren kennen? En altijd snel op de hoogte zijn van de nieuwste spulletjes in de webwinkel? Je kan me op Facebook en op Instagram vinden en volgen.

Ik wens je veel plezier bij het winkelen :-).

 

Liefs van Puk