Verzenden en verzendkosten:

Ik doe mijn uiterste best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen worden altijd binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Wanneer het verzenden onverhoopt toch langer duurt, breng ik je zo spoedig mogelijk op de hoogte. Wanneer mogelijk probeer ik verzenddoosjes of brievenbusdoosjes te hergebruiken. Ik verzend altijd met track & trace tegen een vaste lage prijs.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Voor NL:

€ 3,90 voor brievenbuspakjes of grote enveloppe (altijd met Track&Trace)
€ 6,95 voor gewone pakketten onder de € 35,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 25,-

Voor BE en DE:

€ 8,95 voor brievenbuspakjes en pakketten onder de € 49,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 49,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kan ik het moment van afleveren niet garanderen.

Retourneren:

Wanneer je bestelling geleverd is, kijk je of de artikelen voldoen aan jouw wensen. Als je bestelling niet voldoet aan je wensen kan je deze retourneren.

Je meldt dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling, door een e-mail te sturen naar info@liefsvanpuk.nl met jouw gegevens, het ordernummer en het artikel/ de artikelen die je wilt retourneren.

Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour kun je de bestelling retourneren door het onderstaande formulier voor herroeping in te vullen en samen met de artikelen op te sturen volgens de instructies op het formulier. De artikelen moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren inclusief labels en verpakkingen. Beschadigde en/of gebruikte artikelen worden niet aanvaard.

Het herroepingsformulier kan je hier downloaden:

modelformulier-voor-herroeping

Na ontvangst van de aanvaarde retourzending wordt het aankoopbedrag van het artikel in zijn geheel op je rekening teruggestort. Dit duurt maximaal 5 werkdagen. Retourneer je de volledige bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor retour van jouw huis naar Liefs van Puk zijn voor jouw rekening.

Het artikel moet teruggestuurd worden in een bubbeltjesenvelop of een brievenbusdoosje, zodat het niet kan beschadigen.

Als je het artikel met een postzegel verzend is het op eigen risico ivm kwijtraken van de retourzending. Daarom is het aan te raden om je retourzending met een track en trace code te verzenden.